Werkgevers

Werkgevers

SlimInICT staat in nauw contact met werkgevers die op enige wijze actief zijn op het gebied van ICT. Dit gaat niet alleen om bedrijven met ICT als kernactiviteit, maar ook om niet-ICT gedreven bedrijven met ICT rollen in hun organisatie. Denk hierbij aan terugkerende werkzaamheden aan webapplicaties, apps, onderhoud van computersystemen of netwerken of frequent gebruik van grafische vormgeving of software-ontwikkeling.

Werkzoekenden die een SlimInICT-opleiding hebben gevolgd hebben een lading aan kennis, motivatie en gedrevenheid. Een waardevolle aanwinst voor u en uw organisatie. Heeft u een stageplaats of werkplek beschikbaar? Onze accountmanagers gaan graag met u in gesprek om u in contact te brengen met een passende kandidaat en samen met u de juiste match te maken.

Een gedeelte van onze kandidaten heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. In voorkomende gevallen speelt hierbij autisme of AD(H)D een rol. In dit geval is doorgaans aanvullende ondersteuning beschikbaar - ook voor de werkgever - zoals ondersteuning door een jobcoach. Denk hierbij ook aan subsidiemogelijkheden en zaken als premiekorting, loondispensatie, een proefplaatsing of een no-risk polis.

Bent u bereid om verder te kijken dan een beperking?

Neem vandaag nog contact met ons op, graag vertellen wij u over de mogelijkheden.

3
Opleidingslocaties
685
Netwerkpartners
84%%
Geslaagd dit jaar
68%%
Al aan het werk